​Spartling og slibning er vores speciale​

Vi er medlem af​

Fuldspartling og spartling af den bedste standard

Er du i gang med et omfattende nybyggeri, hvor der kræves spartling i højeste kvalitet? Så kontakt Jysk Spartel Teknik. Vi har mange års erfaring inden for branchen og med vores 12 faste ansatte, kan vi hjælpe med at udføre fuldspartling og spartling på selv de største projekter.

Hvad kan vi tilbyde af spartling?

Grundet vores store erfaring med fuldspartling og spartling kan vi klare alt inden for faget.

Vi tilbyder blandt andet:

  • Fuldspartling af vægge
  • Spartling af gipsloft
  • Spartling af gips

Vi tilbyder desuden også arbejde med slibning, ilægning af bånd samt montering af kantskinner.

Hvis du har et projekt der omfatter fuldspartling eller spartling, er du velkommen til at kontakte os. Vi kan med garanti udføre opgaven til din fulde tilfredsstillelse.

Du kan skrive til os på jyskspartel@gmail.com eller ringe til os på 60 17 54 92. Vi svarer hellere end gerne på alle dine spørgsmål.

Omfattende kvalitetssikring med fuldspartling

Hos Jysk Spartel Teknik er det meget vigtigt for os, at kvaliteten på vores arbejde er helt i top. Derfor laver vi altid kvalitetssikring af alt vores arbejde med spartling og fuldspartling. På den led sikrer vi os, at alt er som det skal være – hver gang.

Vi arbejder typisk i trekantsområdet, men ved store opgaver kan vi også udføre spartling og fuldspartling i København. Vores foretrukne opgaver er på over 1000 kvadratmeter, og vi udfører derfor oftest arbejde for erhverv.

Vi glæder os til at høre mere om dit projekt.

Følg os på Facebook​

Samarbejdspartnere

​Jysk Spartel Teknik ApS

CVR: 35531416​

Ring til os på

60 17 54 92​

Find vej

​Fabriksvejen 28, 7182 Bredsten​